Minianmeldelse. Edgar Valdmanis: Bedre presentasjoner på 1-2-3. Hegnar Media.

Alt du ser er en rygg og et bakhode, og ordene som kommer ut av munnen er akkurat de samme som på PowerPointen, selvsagt uten mikrofon. Har du sett denne personen i det siste? Antageligvis.

Nå er det hjelp på vei. Den erfarne kommunikasjonsmannen Edgar Valdmanis har utgitt boken Bedre presentasjoner på 1-2-3, og det burde bli en bibel for alle som presenterer.
Og presentere gjør vi jo alle, om det er status på et ukentlig avdelingsmøte, eller at du har fått 30 minutter på en scene foran flere hundre mennesker. Uansett hva din bakgrunn er, så kommer Edgar og hans erfarne gjesteforfattere med gode råd. Råd om forberedelsene, råd om selve presentasjonen og råd du ikke drømte om at du trengte. Og husk at når du er invitert til å holde en presentasjon, er fordi noen antar at du har større kunnskap enn publikum om dagens tema. Med Edgars bok i bakhånd øker du sjansen for å bekrefte dette.
Kommunikasjonsfolk vil elske denne boken, og det håper jeg ledere også vil. Den bør ligge på skrivebordet, og brukes daglig. For alle som presenterer vil vel gjerne bli bedre, eller?

Kategorier: 2018

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *