Her er noen råd for å komme i gang!

Har du en drøm om å bli oppsøkt av kunder som har fått både gode råd og relevant informasjon fra deg, ja da kan du trygt lese videre. Hvis du derimot sverger til god gammeldags markedsføring hvor du kun forteller kunden hva du selger og bruker opp markedsføringsbudsjettet på å skryte uhemmet av produktene- eller tjenestene dine, er det kanskje en ekstra grunn til å lese videre.

Det er lett å bli skremt av omfanget ved å produsere video for innholdsmarkedsføring på sosiale medier. En ting er kostnadene, en annen problemstilling er om du har innhold og kompetanse til flere videoproduksjoner i måneden, kanskje i uka? Begge deler er overkommelig.

EN NY TYPE MARKEDSFØRING

Internett og sosiale medier har banet vei for nye typer markedsføring, basert på kommunikasjon med kunden og mer pull enn push,  altså i retning innholdsmarkedsføring. Dvs at man via digitale medier lar kunden bli bedre kjent med deg, uten at du må bruke av din kostbare tid. Når kunden kjenner deg på forhånd via f.eks. video, vil det være enklere å innlede en salgsprosess. Denne prosessen kan ofte til og med være initiert av kunden. Kunden er altså ikke kald lenger!

INNHOLD ER VIKTIGST

På sosiale medier er relevant innhold viktigere enn at videoen er laget i Hollywoodkvalitet. Det er mye viktigere å nå frem til målgruppen med relevant informasjon som er av interesse for kunden. Med god planlegging og innhold som fenger vil du fort komme i nærmere kontakt med nye kunder og få valuta for pengene.

LEGG EN PLAN!

Med langsiktig planlegging kan man spare inn på både tilrettelegging og innspillingstid, som igjen er kostnadseffektivt for deg

Med innholdsmarkedsføring er det mulig du må legge om salgs- og markedsopplegget ditt. Vårt første råd er imidlertid å gå nøye gjennom markeds- og PR-budsjettet ditt. Du finner ganske sikkert noen poster som er modne for revurdering.

Hvis du tror innholdsmarkedsføring med video er noe for deg, så tar vi gjerne en prat om hvordan du kan produsere rimelige og effektive videoer med utstyret du ser i videoen over. Bli bedre kjent med oss her!

Bestill fem gode råd for videoproduksjon og kom i gang i dag.

                                           

Telefonnummer: 92230193

Epost: morten@basicfamily.no

Kategorier: Kampanje

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *