Personvernerklæring Basicfamily AS

Basicfamily AS er et norsk selskap registrert i Brønnøysundsregistrene med organisasjonsnummer: NO 920 500 676 MVA. Selskapet driver med innholdsproduksjon på video og tekst for innholdsmarkedsføring og presse. På våre nettsider kan du ta kontakt for rådgivning, eller be om gratis materiale.

Når du bruker nettstedet vårt, eller de andre digitale tjenestene fra oss, samler vi inn, bruker og behandler personopplysninger. Det er viktig for oss å verne disse personopplysningene og behandle dem fortrolig.

Denne personvernerklæringen gjelder vår innsamling, bruk og behandling av personopplysninger. Vi samler inn, bruker og behandler personopplysninger når du bruker våre tjenester som kunde eller potensiell kunde hos oss. Dette omfatter når du bruker nettstedene eller appene våre, eller når du kommuniserer med oss via telefon, e-post, sosiale medier eller lignende.

Basicfamily er såkalt «behandlingsansvarlig» for behandling av dine personopplysninger etter denne personvernerklæringen. Det betyr at Basicfamily er ansvarlig for å definere formålene med behandlingen av personopplysninger og dessuten for å overholde personvernlovgivningen. Du finner vår adresse og kontaktinformasjon nederst i denne personvernerklæringen.

Det rettslige grunnlaget for behandlingen av opplysninger er din godkjenning av våre brukervilkår og våre berettigede interesser for å drive virksomheten vår.

Hvis du svarer på våre direkte markedsføringskampanjer, laster ned gratis innhold eller sender inn informasjon via noen av våre nettsider registrerer vi din e-post-adresse.

Vi ønsker å hjelpe deg til å få mest mulig ut av tilbudene våre. Derfor vil vi sende deg eller på andre måter gjøre deg oppmerksom på diverse tilbud og aktiviteter via e-post, for eksempel i form av nyhetsbrev, e-markedsføringsbrev, unike tilbud basert på dine preferanser eller informasjon om andre særlige eller sesongavhengige tilbud. For dette formålet vil vi behandle din e-postadresse, bestillingshistorikk og kampanjedeltakelseshistorikk.

Du kan slette personopplysninger som brukes til markedsføring ved å kontakte Basicfamilys direkte.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om innsyn, korrigering, begrensning og sletting av personopplysninger som vi sitter på og til å motta en kopi av personopplysningene i et strukturert, maskinlesbart format. Henvendelser om behandling av personopplysninger og anmodning om innsyn skal rettes til kontaktpunktet angitt nedenfor.

Du har også rett til å motsette deg visse typer behandling og, hvis vi har bedt om samtykke til behandling av opplysninger, kalle tilbake dette samtykket.

Hvis vi ber om personopplysninger for å overholde lov- eller kontraktsfestede forpliktelser, er det obligatorisk å gi slike opplysninger. I alle andre tilfeller er det valgfritt å gi anmodede personopplysninger.

Denne personvernerklæringen gjelder bare Basicfamilys innsamling, bruk og utlevering av personopplysninger. Andre parter vi samarbeider med, og andre nettsteder som kan være tilgjengelige gjennom dette nettstedet, har egne personvernerklæringer og egen praksis. Vi oppfordrer deg til å bli kjent med personvernerklæringene til alle tredjeparter før du gir dem informasjon eller benytter deg av et tilbud eller en kampanje. Selv om vi prøver å samarbeide bare med tredjeparter som deler våre høye standarder og vår respekt for personvernet, er vi på ingen måte ansvarlig for innholdet eller personvernpraksisen hos andre tredjeparter.

Fra tid til annen kan vi uten varsel oppdatere eller endre denne personvernerklæringen for å ta hensyn til ny eller annen personvernpraksis.

Denne personvernerklæringen skal, når annet ikke angis tolkes i samsvar med norsk lovgivning og være underlagt norske domstolers ikke-eksklusive kompetanse.

Hvis du har spørsmål om vår behandling av dine personopplysninger, bør du først kontakte vår kundeservice som er tilgjengelig via e-post på: morten@Basicfamily.no eller telefon +47 922 30 193. Du kan nå oss med vanlig post til:

Basicfamily AS
Brevikveien 117

1555 SON

Hvis du føler noe er uavklart, har du også rett til å klage til personvernmyndighetene. Vedkommende personvernmyndighet er Datatilsynet i Norge.

Gjelder fra: 14. februar 2018 / Sist oppdatert: 22. januar, 2019

Kategorier: Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *