Vi mener gode musikkvideoer også kan lages på beskjedne budsjetter.  Vi lager selv musikk og bidrar gjerne til å gi ukjente artister en videoplattform å vise seg frem på. Vi har også et lite lyd- og redigeringsstudio til disposisjon. For å skape et profesjonelt uttrykk bruker vi gjerne drone og greenscreen*. Videoen her har vi laget for Berg & Company,. Den er filmet på en dag med drone og smarttelefon, alt til en meget overkommelig pris. 

Ta kontakt hvis du pønsker på en video til musikken din.

  • Green screen er en grønn bakgrunn som i etterproduksjon erstattes med andre bilder. Det gjør at mennesker og produkter kan plasseres i forskjellig miljø.
Kategorier: 2020Kampanje

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *