Du har sikkert en smarttelefon. I løpet av noen sekunder kan du bli videoprodusent. Men vet du hva du vil med målgruppen din? Er lyden bra nok? Trenger du ekstra belysning? Er bakgrunnen optimal for opptaket? Hvem skal snakke og presentere for dere, og hvordan?

Vi tror på å fortelle historier uten reklamens avbrytende vesen. Derfor søker vi en redaksjonell innfallsvinkel, selv om vi har kommersielle mål. Og vi tror det er lurt å kommunisere på mottagers premisser.

Vier et lite familieeid forlag og produksjonsselskap etablert for deg som ikke ønsker, eller kan, manøvrere i store uoversiktlige mediahus.

Vi kan hjelpe deg med tre ting:

  1. Å gi råd om hvordan du kan bruke video og tekst for at ditt innhold og dine historier skal bli presentert på en spennende og interessant måte.
  2. Å samles om et relevant konsept med stoppeffekt som vi baserer innholdet på.
  3. Å produsere innhold til en kostnad du opplever som en langsiktig og fornuftig investering, ikke en utgift

Hva mer trenger du, om du ønsker å få frem historier og budskap uten reklamemaset?

Ring oss på 922 30 193 eller trykk på knappen Kontakt Oss 

Velkommen til en prat om video på den enkle måten!

 

Nina Dokka (62)  produksjonsassistent og i tillegg en meget habil fotograf og idéskaper.

 

 

 

 

Kristopher Brusletto (31) har lang erfaring fra å produsere musikk og video. Han skriver tekster og leder våre videoproduksjoner (story, regi og klipping). Kristopher har en bachelorgrad innen media og har alltid verdifulle bidrag på idé-siden.

 

 

 

Morten Brusletto (65) er produsent, skribent og daglig leder. Han har lang erfaring med PR, sponsoring og kommunikasjon fra både store internasjonale organisasjoner og små oppstartsbedrifter.

Morten er vinner av Årets presserom 2015 hos MyNewsDesk (også nominert i 2016 og 2017) og godkjent Manager Content Marketing (2017). Han har en bachelorgrad i TV-journalistikk

 

 

Basicfamily AS, Brevikveien 117, 1555 Son

Telefon: +47 92 23 01 93

morten@basicfamily.no

Org-nr: 920 500 676