Basicfamily spesialiserer seg på å få frem historier uten reklamens avbrytende vesen. Vi har en redaksjonell innfallsvinkel, selv om vi har kommersielle mål. Vi legger opp til å kommunisere på mottagers premisser og ikke på avsender sine.

Vi er spesialister på video og tekst som kan sette deg i kontakt med dine målgrupper.

Dette er Basicfamily

Basicfamily er et lite familieeid produksjonsselskap etablert for deg som ikke ønsker, eller kan, manøvrere i store uoversiktlige mediahus.

Vi kan hjelpe deg med tre ting:

  1. Å gi råd om hvordan du kan bruke videofor at ditt innhold og dine historier blir presentert på en spennende og interessant måte.
  2. Å samles om en et konsept med stoppeffektsom vi baserer innholdet på.
  3. Å produsere innhold til en kostnad du opplever som en langsiktig og fornuftig investering, ikke en utgift

Hva mer trenger du?

Basicfamily jobber med å få frem dine historier og ditt budskap uten reklamens avbrytende metoder. Det gjør vi med en redaksjonell innfallsvinkel, selv om vi har kommersielle mål. Vår strategi er å kommunisere på mottagers premisser og ikke på avsender sine.

Ring oss på 922 30 193 eller trykk på knappen Kontakt Oss 

Velkommen til en prat om video på den enkle måten!

 

Nina Dokka (58) holder orden på det administrative og økonomien. I tillegg er hun en meget habil fotograf og idéskaper.

 

 

 

 

Kristopher Brusletto (28) har lang erfaring fra å produsere musikk og video. Han skriver tekster og er tett involvert i våre videoproduksjoner. Kristopher er utdannet innen media og har alltid verdifulle bidrag på idé-siden.

 

 

 

Morten Brusletto (62) er produsent og innehar rollen som daglig leder. Han har lang erfaring fra PR, sponsoring og markedsføring fra både store internasjonale organisasjoner og små oppstartsbedrifter. Morten er vinner av Årets presserom 2015 hos MyNewsDesk (også nominert i 2016 og 2017). Morten er også godkjent Manager Content Marketing (2017).

 

 

Nikolas Brusletto (24) er produksjonsassistent og holder styr på alt teknisk utstyr. Han flyr droner, er webmaster og sørger også for publisering når vi utfører det. Han utdanner seg innen filosofi og det betyr at han har evnen til å se ting fra helt andre synspunkt og komme med alternative innfallsvinkler.

Basicfamily AS, Brevikveien 117, 1555 Son

Telefon: +47 92 23 01 93

morten@basicfamily.no

Org-nr: 920 500 676