Bli en #VideoVinner! 

Det er lett å bli overveldet av mengden video som skal produseres i moderne markedskommunikasjon. Grunnen er selvsagt at det virker, men hvem har ressurser til å henge med i det kappløpet? Tradisjonelle byråer skal ofte ha svært høye summer for å produsere video, som ikke alltid treffer blink. 

Som privatperson har du sikkert opplevd at saker du har lagt ut på sosiale medier har fått stor oppmerksomhet, uten at du virkelig så det for deg på forhånd. Og omvendt.  

Akkurat som med andre ting her i livet er det ingen som kan garantere noe, men man kan øke muligheten for å treffe blink. Det er derfor vi i basicfamily.no har utviklet #VideoVinner. Et system som følger tre viktige steg når man skal produsere suksessfull video: 

  1. Man MÅ lage en realistisk plan. En slik plan beskriver markedssituasjonen og ditt ståsted. Videre tar den får seg målgruppen, slik at vi vet hvem vi snakker til. Er det viktig å trekke frem firmanavnet, eller skal man spille på det emosjonelle? Tilslutt i planleggingen beskrives hvilket budskap man gjerne vil nå frem med og hvordan man har tenkt å snakke til målgruppen.
  2. Man trenger ikke topp kringkastingsutstyr for suksess med video. Ofte holder det med en god smarttelefon, et stativ, en mikrofon og gjerne litt ekstra lys. Men fremdeles stilles det krav til en effektiv produksjon. Før hver jobb må man gå nøye gjennom spilleplan og manus for å se hva slags utstyr som er nødvendig for opptaket, før man bestemmer hvilke rekkefølger det er mest praktisk å gjøre opptak i. For det er nettopp her nøkkelen til god økonomi ligger, å få mest mulig ut av hvert budskap, hver idè og hvert opptak.
  3. Ingen kan bli best uten å feile og lære av det. Derfor er en ærlig og oppriktig evaluering kritisk for å bli skikkelig god på video. Man må lære seg hvilke ord og illustrasjoner som fungerer mot din målgruppe og hva folk interesserer seg for. For målet er jo stadig å bli bedre, slik at man får skikkelig avkastning på satsingen. Den skal hjelpe deg å påvirke oppfatninger, presentere merkevarer, kommunisere med kunder og selge produkter. 

#VideoVinner er en enkel måt å sørge for trygghet ifm videoproduksjon. For å øke treffsikkerheten med video er man nødt til å ha skikkelig styring på det man driver med. Det handler om å bli kjent med tjenesten og kunden, slik at de to kan matches best mulig. På den måten øker man muligheten for å treffe blink, stadig oftere, uten at det koster en formue. #VideoVinner tar deg gjennom prosessen, helt smertefritt og til rett pris! 

Ta gjerne kontakt på morten@basicfamily.no, så kan vi snakke om hvordan du kan bli en vinner på video.